Duminica 28 Aprilie

Descoperite tragică într-o locuință din Mărăști! Un clujean a fost găsit fără suflare în propria casă, vecinul a chemat Poliția după ce nu l-a mai văzut


Descoperire macabră în Mărăști! Un bărbat a fost găsit mort în locuința sa de pe strada Molnar Piuariu din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, un clujean a sunat la 112 pentru că nu și-a mai văzut vecinul de câteva zile. Cei doi locuiau în apartamente învecinate și vorbeau pe balconul care era unul lângă altul. După ce de câteva zile bărbatul nu și-a mai văzut vecinul, s-a gândit să sune la 112.

Poliția s-a deplasat pe strada Molnar Piuariu, iar acolo a constatat că ușa apartamentului era deschisă, iar bărbatul era decedat, fiind în poziție culcată. 

Acesta nu prezenta urme de violență și era cunoscut drept consumator de alcool.

„La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați despre faptul că la un imobil de pe strada Molnar Piuariu, un bărbat nu a mai răspunde la ușă și este posibil să fie decedat.

În baza apelului, polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, unde au găsit un bărbat, de 61 de ani, pentru care, din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, urmând a fi stabilită cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook