Descindere la Dej. Hoții de fier vechi de la Combinatul Dej erau ajutați de paznici VIDEO



Polițiștii clujeni, alături de jandarmi, au făcut o descindere, miercuri dimineța, în Dej, la persoanele suspectate că ar fi sustras cantități foarte mari de fier de la Combinatul Dej.

În dimineaţa zilei de 05.03.2014, poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, în colaborare Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj şi Brigada Mobilă de Jandarmi au organizat mai multe percheziţii domiciliare la persoane care ar fi suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat în dauna unor societăţi comerciale din municipiul Dej, fapte săvârşite în cursul lunilor ianuarie - februarie 2014.

În urma verificărilor efectuate, faţă de opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 38 ani, din localitatea Căşeiu, judeţul Cluj, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă. Faţă de alţi doi bărbaţi s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 30 zile de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit Dejeanul.ro, furturile ar fi avut loc noaptea, in complicitate cu agentii firmei de paza angajate sa asigure paza Combinatului.

Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 90.000 lei.


Comentarii Facebook