Descindere a polițiștilor în cazul evaziunii fiscale de 1,3 milioane de euro de la Cluj VIDEO


Procurorii au descoperit, în cursul zilei de vineri, cea de-a cincea persoană din rețeaua de evazioniști ce au cauzat pagube de aproximativ 1,3 milioane de euro.

După ce au fost arestate preventiv patru persoane din județele Cluj și Iași, într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani și fals în înscrieri, o nouă persoană a fost identificată. (Apare pe a doua parte a filmării. Primele imagini sunt de la palatele romilor din Iași)

În continuarea cercetărilor, la data de 6 iunie a.c., a fost identificat un al cincilea participant la săvârşirea faptelor menţionate anterior, fiind vorba despre o femeie de 27 de ani, din Cluj-Napoca, faţă de care instanţa a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar cu obligaţia de a nu părăsi teritoriul României pe tot parcursul urmării penale”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj

Rețeaua de evazioniști au cauzat un prejudiciu estimat la peste 6,1 milioane de lei, din care au fost recuperați abia 180.000 de lei, în cauză fiind dispuse măsuri asiguratorii, respectiv sechestru asiguratoriu asupra bunurilor societăţilor şi proprirea conturilor acestora.

Cele patru persoane arestate preventiv sunt Marius Stănescu, Remus Constantin Condurache, Gabriel Daniel Stupar și Florin Ciprian Costea.

Patru persoane puse sub arest preventiv la Cluj pentru evaziune fiscală de peste 1,3 milioane de euro

Comentarii Facebook