Clujenii nu mai așteaptă după autorități! Sunt dispuși să schimbe singuri băncile instalate de Primărie: ,,Am putea chiar și noi să schimbăm acele lemne


Locuitorii unui bloc din cartierul Grigorescu, aflat în apropiere de liceul Onisifor Ghibu, sunt dispuși să schimbe singuri băncile instalate de primărie pe aleea din spatele blocului. Un locuitor al blocului spune că băncile sunt vechi dar extrem de utile în zonă, având în vedere că există și un liceu în apropiere. Acesta menționează că ar putea schimba chiar ei lemnele băncilor dacă autoritățile le-ar trimite materialele.  

,,Buna ziua, pe aleea din spatele blocului unde locuiesc avem bănci montate de către Primărie care au început să se rupa de la vârstă. Am dori remedierea lor fiind folosite zilnic de către copiii care merg la Liceul O. Ghibu cât și de vârstnicii din blocul nostru. Am putea chiar și noi să schimbăm acele lemne dacă ni le trimiteți la Asociație. Noi am căutat în comerț dar nu găsim acea dimensiune de 70x40mm în locurile uzuale. Cu stimă”, a transmis un clujean primăriei. 



Comentarii Facebook