Deratizare pe domeniul public la Cluj în luna octombrie. Vezi cât va dura


Primăria Cluj-Napoca anunță că cea de-a doua etapă a deratizării domeniului public în Cluj-Napoca va începe în data de 1 octombrie, acțiune realizată de Coral Impex.

Deratizarea va avea loc în perioada 1-5 octombrie, între orele 08.00 și 18.00, iar în cazul în care acțiunea nu va fi posibilă desfăşurarea acţiunii de deratizare din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Pentru deratizare se va folosi Facorat Pastă (raticid pentru combaterea rozătoarelor), produs care se regăseşte în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătăţii. În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj.

"Pentru eficienţă, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze deratizarea pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca", transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii Facebook