Miercuri 24 Aprilie

Depășiri inconștiente pe drumurile din Cluj. Dintre ei se aleg ”donatorii de organe” - VIDEO

 

Un șofer clujean cu camera pe bord a susprins câteva depășiri de-a dreptul inconștiente pe drumurile naționale și județene. 

 

Pe drumuri, printre unii soferi prea iubitori de pericol sau dependenti de adrenalina”, scrie pe trafictube.ro cel care a realizat clipul.

 

În imagini apar mai mulți șoferi care se angajează în depășiri cu toate că o fac în curbă, iar vizibilitatea de zero. Salvarea lor vine de la șoferii care circulă din sens opus și care le fac loc pentru a trece. 

 

Utilizatorii trafictube.ro au comentat extrem de dur imaginile: 

 

- Nu ii suport pe cei care depasesc in halul asta … nu cred ca are rost sa mai spun ca pe cei care depasesc noaptea ii detest si le-as da bataie non-stop … e noapte, n-avem drumuri ca-n palma, o groapa banala si omori vreo 3-4 nevinovati …

 

- Nu stiu daca e tupeu incredibil sau inconstienta dusa spre nebunie! In orice caz iti trebuie mult curaj sa faci astfel de depasiri care nu fac decat sa iti puna viata in pericol si pe langa asta sa o mai puna si pe a altora! Sinucigasi de-a dreptul!

 

- Nici o legatura cu adrenalina. Sunt doar bovine care trag tare de masinile lor ca sa-i depaseasca pe ceilalti. De-al dracului, nu de altceva. Nu neaparat pentru ca se grabesc – uneori ii depasesti tu la 5 km dupa – ci pentru ca o anumita configuratie a traficului ii enerveaza, si ei nu suporta sa conduca in coloana si nici sa astepte momentul potrivit sa depaseasca, daca e cazul. Sunt exact primatele care se baga in fata la coada la bilete, nu pentru ca le pleaca trenul, ci pentru a demonstra, nu stim cui, ca sunt mai buni, mai tari, si mai “descurcareti”. Sunt oameni cu serioase probleme psihice si cu tuburari de comportament care, din nefericire, au ajuns sa aibe permise de conducere. Pe scurt, niste nebuni sadea.

 

Comentarii Facebook