Dedesubtul vânzării Transilvania LIVE către Digi! Ce a câștigat Paszkany

 

Arpad Paszkany a bătut palma cu Zoltan Teszari și a vândut Transilvania LIVE, dar a rămas cu brandul. 

 

Paszkany a achiziționat în urmă cu 2 zile unul dintre pachetele TV pentru a transmite meciurile din Liga 1, pachet deținut de trustul Digi. Astfel, nu este exclus ca cedarea acțiunilor majoritare de la televiziunea de știri, Transilvania LIVE, să se fi făcut în contul acestui pachet de meciuri, estimat la o valoare de câteva milioane de euro pe an, și care va fi transmis de Look TV.

 

Arpad Paszkany este singurul care a avut zilele trecute o ședință cu angajații de la Transilvania LIVE, fiind dur, dar sincer. ”Televiziunea asta are un rating rușinos. Nu se poate să tot aruncam bani pe apa sâmbetei. Vă anunț că v-am vândut, dar salariile vor mai fi plătite pe luna februarie, inclusiv. Numele Transilvania LIVE nu va mai putea fi utilizat din luna martie”, ar fi spus Paszkany, conform unor surse Știri de Cluj.

 

La Transilvania LIVE lucrează în acest moment 113 oameni, iar bugetul lunar al televiziunii se ridică la circa 270.000 de euro.

 

Angajații sunt debusolați, pentru că nimeni nu vine să le explice ce se va întâmpla de acum încolo. ”S-ar părea că Vasile Dâncu a rămas șeful nostru. Vine, vede și pleacă. Nu ne spune nimic. Se întâmplă ce s-a întâmplat și în 2009 - 2010 când cei doi Danciu, Florin Danciu și Lucian Danciu, au închis Antena 1, respectiv Realitatea TV Cluj”, a mai spus sursa noastră.

 

S-a destrămat TRUSTUL de presă al lui Paszkany, Rus și Dâncu

Comentarii Facebook