Duminica 28 Aprilie

Declarația savuroasă a unei tinere care a stat la coada întinsă pe zeci de metri la shaormeria din Cluj: „Sunt vegetariană și asta e cu pui. E foarte bine”


A fost nebunie vineri la un restaurant fast-food din Cluj-Napoca, care a lansat o ofertă de Black Friday pentru pofticioși. Mai precis vineri, au fost servite peste 2.500 de shaorme gratuite.

Doritorii au trebuit numai să se înscrie pe site-ul Rosa și apoi să se prezinte la restaurant de la Sora, pentru a fi serviți. Înainte de ora 14.00, când începea oferta, coada era deja de peste 100 de metri lungime. Elevii, dar și studenții care au ajuns la local spun însă că așteptarea a meritat. Ba chiar unii precizează că și-au schimbat preferințele culinare pentru shaorma oferită gratis.

Bătaie pe shaorme la Cluj, de Black friday! Coada este de peste 100 de metri - VIDEO

„Sunt vegetariană și asta e cu pui. E foarte bine”, a precizat o cumpărătoare, potrivit stirileprotv.ro.

„Foarte bună. Suntem foarte mulți, gașcă întreagă. Eu mică, cu pui, cu de toate”, a mai precizat un tânăr pentru sursa citată.

Proprietarul shaormeriei spune că nu regretă pentru că și-a dorit să organizeze un Black Friday cu adevărat.

Până la urmă nu s-au găsit 2.500 de clujeni care să mănânce toate șhaormele puse la bătaie. Restaurantul a dat 1800 de shaorme, până la ora 17.00.

Comentarii Facebook