Decizie HALUCINANTĂ! Învățătoarea de la ”Sigismund Toduță” care și-a umilit elevii nu a fost concediată, iar directorii și-au înaintat demisia



Învățătoarea Chiorean Monica, de la Colegiul de Muzică ”Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, implicată într-un scandal de mari proporții după ce și-ar fi umilit elevii la ore, nu a fost dată afară.

Potrivit conducerii școlii, s-a propus desfacerea contractului de muncă al acesteia, însă Consiliul de Administrație nu a fost de acord cu această sancțiune.

În urma prezentării raportului întocmit de comisia de cercetare disciplinară directorul instituției a propus sancționarea cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă al salariatei. Consiliul de Administrație a hotărât prin vot secret respingerea propunerii, preferând sancționarea învățătoarei cu diminuarea salariului de bază cu 15% pe o perioadă de 6 luni, conform dispozițiilor art. 280, al. 2 din Legea nr. 1/2011”, se arată în comunicatul Colegiului de Muzică ”Sigismund Toduță”.

La aflarea deciziei, directorii școlii și-au înaintat demisia către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

 

Învățătoarea Monica Chiorean a fost acuzată că și-a umilit, în repetate rânduri elevii, adresându-le injurii și amenințându-i, fapte înregistrate de unul dintre elevi cu reportofonul. După mediatizarea scandalului, învățătoarea a intrat în concediu medical.

 

CItește AICI mai multe : 

 

Elev UMILIT la Liceul de Muzică din Cluj. Părinții îi iau apărarea învățătoarei - VIDEO

 

Noi înregistrări de la Liceul de Muzică din Cluj. Învățătoarea Monica Chiorean către copii: Vă mut gura la spate! - AUDIO

 

Comentarii Facebook