De râs și de plâns! Continuă parada chiriilor nesimțite la Cluj: Apartament cu 1 cameră la aproape 400 euro pentru o „bucătărie-dormitor”


O postare publicată pe un grup de chirii din Cluj-Napoca a stârnit amuzamentul internauților. În „jungla imobiliară” din Cluj, mai ales înainte de începerea anului universitar poți vedea o adevărată paradă a ofertelor nesimțite. 

De această dată, o clujeancă a publicat un anunț de închiriere a unui apartament cu o cameră, pe care l-a descris ca fiind „generos”, la mai multe capitole. Nu a fost însă la fel de generos și prețul cerut pentru acest apartament, în care intri direct în bucătăria-dormitor. Femeia a cerut 380 de euro, în contextul în care, chiar și într-un oraș cu prețuri uriașe în imobiliare cum e Cluj-Napoca, prețul unei garsoniere astfel compartimentată este în jur de 270-300 euro. 

NU COLABOREZ CU AGENTII IMOBILIARE !!!

PF - inchiriez apartament cu 1 camera, complet mobilat si utilat de 31mp utili si o terasa generoasa de 17mp in ansamblul RiverTower.

Apartamentul este ideal pentru persoanele care doresc sa locuiasca intr-o zona cu acces facil catre toate punctele de interes ale orasului, la 3 minute de pe jos mijloacele de transport in comun, la 5 min de mers cu masina de centrul orasului, si la distanta foarte mica de Kaufland, si Auchan.

Apartamentul este format din:

- Camera 19.0 mp

- Bucatarie 7.8 mp

- Baie 4.4 mp

- Terasa 17.0 mp

Complexul in care se afla dispune de supraveghere video si acces restrictionat, de un parc de joaca pentru copii si spatii verzi accesibile tuturor locuitorilor din ansamblu.

Este situat la etajul 3 din 9, intr-un imobil relativ nou, finalizat in anul 2010.

Camera are iesire pe terasa iar ferestrele sunt mari permitand accesul luminii naturale (orientare vestica).

Incalzirea apartamentului se face cu centrala termica pe bloc.

Apartamentul este mobilat cu canapea extensibila cu dimensiuni generoase cu spatiu de depozitare,  mobilier TV, masa cu scaune, mobilier personalizat si optimizat de bucatarie, mobilier baie si un dresing spatios.

Apartamentul este complet utilat cu TV Led Full HD de 108cm diagonala, masina de spalat rufe,  combina frigorifica, cuptor electric, plita electrica, hota.

Pret: 380euro”, a scris clujeanca în grupul Chirii Cluj-Napoca. 

as.jpeg

Comentarii Facebook