Un clujean crede că este „jecmănit” la stațiile de încărcare a mașinilor electrice ale Primăriei Cluj: „Îmi fură bani”


Un șofer spune că a plătit de trei ori o sumă mai mare la stațiile de încărcare a mașinilor electrice ale Primăriei decât cea stipulată în aplicație. Clujeanul consideră că în aplicația Primăriei ar fi o eroare care îi fură bani.

„Este a treia oară cand patesc să plătesc o suma mai mare decat cea scrisă în contract la stațiile de încărcare iar bani să dispară de pe card în contul primăriei. 

Am plătit suma de 14.88 pentru 10.02 kWh deși pe aplicație imi arata ca suma normala trebuia sa fie 12.42 aceasta fiind suma reala consumata. Prețul pe 1 kwh este de 1.24 lei nu 1.48. Este un BUG în aplicație care îmi fura bani”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Amintim că, de la 1 ianuarie 2024, Primăria Cluj-Napoca nu mai oferă gratuitate pentru încărcări la stațiile pentru mașini electrice amplasate în parcările sale. Până la finalul lui 2023, timp de 5 ani, șoferii plăteau doar taxa pentru parcare, nu și pentru încărcare. Tariful va fi de 1,04 lei pe KW fără TVA și de 1,24 de lei KW cu TVA de 19%. Banii vor merge la administrarea parcărilor. Acesta nu include și taxa de parcare.

Comentarii Facebook