,,Dacă se întâmplă acolo ceva Primăria va avea pe conștiință victimele”-Un clujean reclamă că o zonă din Borhanci este extrem de periculoasă pentru pietoni


Un clujean susține că zona din capătul Coloniei Borhanci este extrem de periculoasă pentru pietoni.

Acesta spune că pe stradă nu există iluminat public și nici trotuar, fiind posibil ca o tragedie să se întâmple oricând.

,,Buna ziua, aseară niște oameni erau să fie loviti de mașină la capăt de Borhanci, iar situații ca aceasta se întâmplă aproape în fiecare zi. Pietonii mergeau pe stradă, pe carosabil, a venit o mașină pe contrasens și mașina de pe partea cu pietonii nu i-a văzut pe pietoni, șoferul fiind orbit de farurile mașinii de pe contrasens, aproape i-a lovit, i-a evitat fix în ultimul moment. 

Acolo sunt deja multe case, NU ESTE TROTUAR DELOC, NU ESTE ACOSTAMENT DELOC, NU ESTE ILUMINAT PUBLIC DELOC!!! Drumul este îngust, se circulă cu viteză în special de cei care nu cunosc cartierul.

Primăriei i s-a mai adus la cunoștință de aceasta situație. S-a recomandat crearea unui simplu acostament de piatră spartă PENTRU SIGURANȚĂ, de 1m maxim încât să se poată circula pietonal. Acum acolo este noroi, este iarbă și vegetație.

NU S-A FĂCUT ABSOLUT NIMIC de cand am mai notificat acum aproximativ un an, în contextul în care cu resurse, efort, buget minim să se creeze o zonă de siguranță. Dacă se întâmplă acolo ceva primăria va avea pe conștiință victimele pentru că este singura în măsură să asigure siguranță la nivel minim și, in continuare, nu face absolut nimic (acostament, înlăturarea vegetației, iluminat).” a sesizat clujeanul autorităților locale. 


Comentarii Facebook