Dacă mergeți la Mănăstirea Nicula trebuie să ȘTIȚI asta!

 

Cei care merg la Mănăstirea Nicula de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului trebuie să fie știe unde sunt punctele de prim ajutor.

 

În perioada manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea ”Adormirea Maicii domnului” de la Mănăstirea Nicula, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj a făcut controale preventive pentru înlăturarea riscurilor de producere a unor incendii, s-au verificat atât căile de acces pentru tehnica de intervenţie, cât şi evacuarea în condiţii de siguranţă, în caz de incendii. 

 

De asemenea, ISU Cluj participă cu forţe şi mijloace de intervenţie pe durata acestor manifestări.

 

Vor fi prezente la locul de desfăşurare o autospecială pentru stingerea incendiilor, o ambulanţă de prim ajutor, o maşină medic de urgenţă, încadrată cu trei medici specialişti din cadrul UPU-SMURD Cluj.

 

Personalul ISU Cluj prezent în acest dispozitiv este constituit din ofiţeri şi subofiţeri de pompieri, precum şi subofiţeri de pompieri cu pregătire de paramedici”, precizează ISU Cluj.

 

Echipajele SMURD vor fi localizate lângă biserica de lemn, din curtea mănăstirii. Cei care vor avea nevoie de ajutor vor putea apela acolo la medicii clujeni.

 

Prefectul Clujului a atacat decizia de numire a lui Seplecan în fruntea CJ Cluj. Se va întoarce Oleleu?

Comentarii Facebook