Dacă a nins, șmecherașii au ieșit la DRIFT în parcarea Polus, punând traficul în pericol - VIDEO

 

Imediat ce a nins, în cursul după amiezii de duminică, șecherașii cu mașini puternice au ocupat parcarea de la Polus Center, pentru a-și etala ”mușchii”.

 

Nu a contat pentru ei că riscau să pună în pericol siguranța altora, având în vedere că centrul comercial era deschis și clujenii încă făceau cumpărături.

 

Pe marginea ”ringului” s-au adunat și ”gură cască”, alți șoferi care așteptau să termine reprezentația cei care au ajuns acolo mai repede pentru a se distra și ei puțin. 

 

În 9 ianuarie, polițiștii din Florești au fost mai vigilenți și i-au ”ars” la buzunar pe șoferii amatori de derapaje controlate.

 

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au acţionat, la data de 6/7 ianuarie a.c., pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi sancţionarea celor care, prin încălcarea regulilor de circulaţie, pun în pericol siguranţa celorlalţi.

 

Astfel, au fost controlate 56 de autovehicule, pentru neregulile depistate fiind aplicate 17 sancţiuni contravenţionale.

 

Totodată, poliţiştii au identificat 9 conducători auto care efectuau manevre interzise şi derapaje controlate în parcarea unui centru comercial, fapte care contravin reglementărilor OUG. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicate sancţiuni cuprinse între 6 - 8 puncte - amendă”, preciza Poliția Cluj.

Comentarii Facebook