Trei clujeni prinși beți la volan într-o singură zi. S-au ales cu dosare penale



Polițiștii clujeni au depistat, în acest weekend, trei conducători auto care s-au urcat la volan deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în 16 ianuarie, în jurul orei 04:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat în trafic un conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 23 ani, din Turda conducea autoturismul pe strada Dr. Ioan Raţiu din din municipiul Turda.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, apoi fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

Al doilea conducător auto a fost depistat în jurul orei 11:00, de către poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti.

Bărbatul de 41 ani, din comuna Floreşti conducea autoturismul pe strada Eroilor din comuna Floresti, judeţul Cluj.

Un alt șofer a fost depistat, în jurul orei 19.20, de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturismpe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul de 40 de ani, din Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost prezentat la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, însă a refuzat recoltarea.

Înă se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Ceilalți doi șoferi sunt cercetați pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook