Custi si tarcuri pentru cateii ingrijiti de Asociatia Trei Frati Patati din Turda FOTO


Voluntarii Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) au construit 3 tarcuri si 15 custi pentru cainii ingrijiti de "Asociatia Trei Frati Patati" din Turda.

Evenimentul face parte din "Saptamana Nationala a Voluntariatului", iar materialele folosite pentru construirea tarcurilor si a custilor au fost donate de magazinul BauMax din Cluj Napoca.

Voluntarii s-au deplasat la Turda, unde au muncit o zi intreaga pentru a oferi animalelor casute in care sa fie mai protejate si mai fericite.

Alaturi de cei opt voluntari internationali ai CVCN, care au venit la Cluj prin Serviciul European de Voluntariat, la actiune au participat si voluntari locali si de la scoala "Ioan Bob" din Cluj.
 
Voluntatii CVCN au mai ajutat Asociatia Trei Frati Patati din Turda si in 17 aprilie, cand au organizat actiunea "Ham, Ham, Ham nevoie de ajutorul tau!", cand clujenii au donat peste 450 de kg de hrana si 590 de lei. O parte din bani au fost folositi pentru materiale de constructii, iar restul a revenit asociatiei care are in grija adapostul.

Comentarii Facebook