Traverseaza corect, o campanie derulata la Cluj de trei studenti in scoli si licee


Trei studenti clujeni reuniti in Asociatia "Indrumatorii micilor pietoni" lanseaza campania "Traverseaza corect" impreuna cu Serviciul Politiei Rutiere Cluj.

"In 2009 si 2010, accidentele de circulatie au fost a doua cauza de deces la copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 5 si 29 de ani, ne-am gandit ca ar fi nevoie de o astfel de campanie. Grupul nostru tinta sunt copiii cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani. Scopul campaniei este educarea copiilor in vederea unei comportament rutier corect. Obiectivele campaniei sunt: informarea asupra riscurilor traversarii neregulamentare, insusirea cunostintelor de baza in materie de circulatie pietonala si renuntarea la comportamente indezirabile ca pietoni", a declarat Diana Boca, studenta la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj.

Campanie "Traverseaza corect!" se desfasoara in perioada 7 mai - 7 iunie 2011, in scolile si liceele din Cluj. In cadrul campaniei au loc mai multe activitati precum jocuri educative, concursuri, impartirea de pliante si afise si o prezentare realizata de un politist de la rutiera.

Comentarii Facebook