Cum transportă traficanții țigările de contrabandă - FOTO

 

47.800 bucăţi ţigarete diverse mărci şi un autoturism au fost reţinute în vederea confiscării de inspectorii vamali de la Halmeu.

 

În data de 25.03.2016, la ora 1.00, s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca VW Passat înmatriculat în România. În urma efectuării controlului vamal, pe baza analizei de risc, lucrătorii vamali aflati în exercitarea atribuţiilor prevăzute de lege, au  descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în caroseria autoturismului cu acces din portbagaj cantitatea de 47.800 bucăți de ţigarete diverse mărci (19.400 bucăți ţigarete marca Jin Ling netimbrate şi 28.400 bucăți ţigarete marca Rothmans cu timbru UA).

 

Menţionăm că întreaga cantitate de ţigarete şi autoturismul au fost reţinute în vederea confiscării, aplicându-se totodată şi o amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 653, alin.2, din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României aprobat prin H.G. 707/2006 ( cu modificările si completările ulterioare), anunță Direcția Regională Vamală Cluj.

Comentarii Facebook