Cum se parchează la liceele din Cluj-Napoca. E haos peste tot


Părinții clujeni parchează pe unde apucă în jurul școlilor pentru a-și putea lua copiii, când termină cursurile. 

În jurul Liceului ”Nicolae Bălcescu” era agitație mari, marți, 2 martie. 

Găsirea unui loc de parcare și chiar tranzitarea zonei devine o misiune aproape imposibilă pentru oricine străbate zona, cel puțin la orele amiezii. Cele mai multe bătăi de cap le au chiar părinții, iar mulți pleacă de acasă cu aproximativ o oră înainte pentru a apuca să parcheze și să îl poată „îmbarca” pe copil în timp util, scrie Ebs.ro.

Chiar acum discutam cu mai multe mămici, ar trebui niște zone de drop-off, unde măcar 10-20 de locuri să fie disponibile pentru noi părinții, între anumite ore, pentru că pleci efectiv cu o oră mai devreme să cauți loc de parcare și dacă nu găsești te învârți de 3-4 ori. Plec cu o oră mai repede de acasă, ca să pot să stau 5 minute să îl iau, de fapt să îi iau pe copii, că din această cauză cu parcarea ne ‘cuplăm’ mai mulți părinți și unul ia mai mulți”, a povestit Andreea, care tocmai lua 4 copii în mașina parcată într-o dungă, pe un loc improvizat până la sosirea elevilor.

Consiliul Local a aprobat, recent, amenzi de 2.500 de lei pentru cei care parchează pe spații verzi, zone pietonale sau trotuar. 

Atenție! Poliția locală primește puteri sporite! S-au VOTAT amenzi uriașe pentru parcări pe pietonală, parcuri și spații verzi

Comentarii Facebook