Șofer inconștient la Cluj! A lovit un brad la Beliș și s-a făcut ”acordeon”, iar acum se filmează pe Facebook cu 180 km/h - VIDEO


UPDATE

Poliția l-a identificat pe bărbat și l-a chemat la audieri. Acesta a scos clipurile de pe pagina lui de Facebook, dar imaginile au fost salvate. 

Cel de la volan a încălcat mai multe reguli de circulație: folosirea telefonului la volan, viteză excesivă și nepurtarea centurii de siguranță.

----------------

Daniel Negrea, un bărbat din Călățele care a fost implicat într-un grav accident de circulație la Beliș, acum șase luni, circulă în continuare cu viteză foarte mare și publică totul pe Facebook.

În 2 martie, Negrea circula cu 180 km/h pe Autostrada Transilvania. 

Un conducător auto de 41 de ani, din comuna Călățele, în timp ce se deplasa pe DN1 R, în localitatea Beliș, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind de pe partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, nu a rezultat rănirea acestuia. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile”, a declarat Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, pentru Info Huedin.

Suspendarea permisului din luna iunie 2020 nu l-a speriat pe Daniel Negrea, care face 3 -4 live-uri pe Facebook, în fiecare zi. Marți s-a filmat când conducea cu 180 km/h pe Autostrada Transilvania. 

Comentarii Facebook