Cum să alegeți bradul de Crăciun artificial potrivit


Un brad artificial de bună calitate, realist, poate îmbunătăți cu adevărat Crăciunul. Dar cum vă alegeți bradul ideal? Acest articol vă oferă câteva sfaturi pentru alegerea bradului de mărimea potrivită pentru casa dumneavoastră și explică, de asemenea, diferența dintre brazii din PVC și PE. Va conține, de asemenea, o mulțime de informații despre brazi artificiali ieftini și diferitele tehnologii disponibile pentru a face din fiecare an un Crăciun de neuitat.

Bradul artificial preiluminat sau nu?

Mulți brazi artificiali ieftini sunt deja prevăzuți cu lumini LED cu eficiență energetică de 50.000 de ore, care ar trebui să dureze pe toată durata de viață a bradului. Această instalație de brad are un capac difuzor peste fiecare bec care înmoaie lumina, dându-i în același timp aspectul unui bec cu filament tradițional. 

Luminițele sunt montate pe un cablu verde ușor, care este înfășurat în jurul ramurilor pe tot parcursul bradului, producând un brad generos, iluminat uniform, cu cabluri mai puțin vizibile. Efectul produs nu ar fi ușor de reprodus dacă ați adăuga propriile lumini la brad și economisește mult timp atunci când vine vorba de decorarea bradului de Crăciun.

De asemenea, noii brazi artificiali ieftini cu LED-uri vă scutesc de grija de a găsi un bec defect. Becurile sunt ușor de înlocuit în cazul în care unul dintre ele se defectează. În cazul în care un bec se strică, acesta continuă să facă un circuit, deci va fi singurul care se stinge și poate fi ușor de identificat și înlocuit. În cazul circuitelor tradiționale, dacă un bec este defect sau se pierde, de exemplu după depozitare, acesta va întrerupe circuitul și nouă becuri se vor stinge. În circuitele mai noi, este vorba doar de a verifica dacă fiecare dintre cele nouă becuri este corect amplasat, iar dacă tot nu se aprinde, se schimbă toate cele nouă becuri, unul câte unul, cu un bec care știți că funcționează și îl înlocuiți pe cel defect. Nu este nevoie să testați întregul brad.

PVC sau amestec PE/PVC?

Acest lucru ține de preferințele personale și de preț. În general, anumiți brazi artificiali ieftini din PVC au o culoare verde mai închisă decât cei din amestec PE/PVC, cu excepția cazului în care sunt „înzăpeziți". Selecția nu este la fel de mare ca cea a brazilor din amestec PE/PVC, dar totuși sunt disponibili într-o gamă largă de dimensiuni, inclusiv subțiri, în formă de creion și preiluminați. Mulți brazi artificiali ieftini din PVC au un preț similar cu cel al unora dintre brazii mix din PE/PVC.

Brazii mix sunt aproximativ 70% PE, restul fiind alcătuit din ramuri din PVC. Acest lucru face ca arborii să fie mai ieftini decât un brad 100% PE, făcându-i în același timp mai ușori, dacă greutatea este un aspect important. PVC-ul adaugă un plus de interes prin introducerea unei texturi diferite și ajută la adâncimea copacului, ascunzând în același timp tulpina centrală. Tot PVC-ul se află pe partea interioară a bradului, unde nu este vizibil odată ce este complet decorat. Mulți dintre brazi au, de asemenea, ramurile înfășurate manual cu bumbac verde/maroniu pentru o notă de lux. Acești brazi sunt cei mai realiști brazi artificiali ieftini, deoarece pentru a crea ramurile se folosesc matrițe de brazi reali.

Există, de asemenea, brazi de Crăciun artificiali Memory Shape. Aceștia au ramuri puternice cu fire de memorie pentru a-și păstra forma de la an la an și opțiunile preiluminate vin cu lumini Power Connect care se conectează automat pe măsură ce bradul este asamblat, economisindu-vă mult timp într-o perioadă aglomerată a anului. Aceștia tind să aibă un număr mai mare de vârfuri și un număr mai mare de lumini decât brazii standard din amestec PE/PVC.

Înarmat cu aceste informații, puteți acum să vă uitați prin selecția de brazi artificiali ieftini, astfel încât să puteți compara între ei.  După ce ați analizat aspectul practic al bradului pe care îl doriți și cât de mult aveți de cheltuit pe brazi artificiali ieftini, totul se rezumă la ce fel de brad vă place să vedeți. 

Comentarii Facebook