Cum a pornit scandalul din Mărăști: M-a făcut țigancă murdară în autobuz și a zis că bine mi-a făcut Dumenzeu că sunt paralizată


Tânăra de 23 de ani imobilizată în scaunul cu rotile, care a fost lovită și răsturnată cu căruciorul în stația de autobuz din Mărăști, spune că a fost jignită în autobuz de mama agresorului. Scandalul a izbucnit din mijlocul de transport în comun. 

Denisa Covaci a rămas paralizată din 2017, în urma unui accident de tren, are 3 copii instituționalizați.  Duminică, 24 mai, ea se deplasa cu autobuzul împreună cu sora ei. 

Eram în autobuz cu sora mea și mama agresorului mi-a zis să stau la distanță mai mare ca sunt țigancă. Eu aveam mască și eram la două scaune de dumneaei. Ne-am certat și în autobuz și după ce am coborât, iar atunci a apărut fiul femeii care își aștepta mama și, fără să mă întrebe ceva, m-a răsturnat. Doamna mi-a zis că bine a făcut Dumnezeu că am ajuns paralizată că suntem țigani murdari”, a spus Denisa.

Aceasta a explicat și momentul în care a încercat să o calce cu căruciorul pe femeia cu care s-a certat. ”M-am speriat și am apăsat din greșeală pe accelerație”, a spus Denisa Covaci.

Ea a depus luni plângere la poliție, după ce a fost contactată de oamenii legii.

Fiul femeii care a agresat-o a fost identificat și va fi tras la răspundere. 

Vezi AICI bătaia.

Comentarii Facebook