Femeie în scaun cu rotile bătută în Mărăști. I-au răsturnat scaunul - VIDEO


UPDATE

În urma conflictului declanșat , polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Apahida, care a fost împinsă la sol de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și lovire sau alte violențe.

CLUJ: Bărbatul care a lovit o femeie în scaun cu rotile a fost reținut de polițiști

------------------------

O femeie bolnavă, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost bătută și aruncata pe trotuar.

Incidentul a avut loc într-o stație de autobuz din Mărăști. 

În imagini se vad mai multe persoane care o lovesc pe femeia cu handicap, iar la final un tânăr îi răstoarnă scaunul cu rotile și fuge la o mașină parcată. Autoturismul a demarat, iar trecatorii au ajutat-o pe femeia bătută.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, precizează Poliția Cluj.


Comentarii Facebook