Cum a murit una dintre ”verișoarele” Antoniei, funcționarul virtual al Primăriei Cluj-Napoca - VIDEO


Una dintre ”verișoarele” Antoniei, funcționarul virtual al Primărie Cluj-Napoca, a murit de 6 luni și nimeni din Primărie nu s-a sesizat.

La camera 1 de impozite și taxe din cadrul Primăriei Cluj-Napoca nu mai funcționează de 6 luni automatul de bilete de ordine, iar clujenii înghesuie. ”Mereu e aglomerație și oamenii se ceartă. Unii vin și se bagă în față. Oamenii se calcă in picioare in sala de așteptare. Nu exista distanțare, coadă este si afară in frig. La ghișeu lucrează doi si uneori trei funcționari”, ne-a semnalat un clujean.

WhatsApp Image 2021-02-17 at 14.32.13 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-02-17 at 14.32.13 (1).jpeg

Acesta se întreabă ce face Antonia, funcționarul virtual al Primăriei Cluj-Napoca. ”Da… smart city, dar încă nu au reușit sa faca Smart birocrația. E nevoie sa stai la coadă la un ghișeu ca sa scoți un certificat fiscal (camera 11) și apoi să-l duci la alt ghișeu (camera 1) ca sa primești o ștampilă ca dovada ca da.. chiar ai un certificat fiscal valid. De ce nu se vede asta în sistemul lor informatic? Pentru fiecare operațiune dintre cele de mai sus e nevoie de o grămadă de cereri și hârtii”, ne-a mai spus clujeanul.

Antonia este funcționarul virtual al Primăriei Cluj-Napoca, o aplicație pomenită de Emil Boc și lăudată pentru că preia o parte din activitățile funcționarilor municipalității.

Dacă aveți sesizări despre un incident, o neregulă, o puteți sesiza pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook.

Comentarii Facebook