Marti 27 Septembrie

Cluj: Fiul unui medic, internat la psihiatrie după ce a ucis o pisică și a filmat totul, deși o adoptase


Fiul unui medic din Cluj a fost internat la psihiatrie după ce și-a ucis pisica pe care tocmai o adoptase.

Adolescentul de 16 ani a chinuit pisica în ultimul hal, a filmat totul și a trimis imaginile persoanei de la care luase animalul.

Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video. Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi. Dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță, a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate”, a declarat Ana Maria Nemeș, reprezentant al Asociației Sirius Animal Rescue, conform DCnews.ro.

Băiatul are două dosare penale, unul și pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap. Din acest motiv, judecătorii din Cluj-Napoca ar fi hotărât ca acesta să fie internat la psihiatrie.

Comentarii Facebook