Cum a fost prins la Apahida criminalul vietnamez, care și-a ucis un conațional - FOTO


Bărbatul din Vietnam, care și-a omorât un conațional sâmbătă la Apahida, a fost prins de doi polițiști care venea de la Mănăstirea de la Nicula. 

Ne încheiasem misiunea desfășurată cu ocazia Hramului Mănăstirii Nicula, când, la întoarcere, am fost anunțați despre săvârșirea unei fapte de omor în comuna Apahida, unde suspectul a fugit de la fața locului și erau solicitate mai multe echipaje.

Originară din comuna Apahida, o inspirație de moment m-a îndemnat să-i propun colegului din mașină un mic ocol, pentru a verifica o zonă de pe malul râului Someș, unde bănuitul ar fi putut să se ascundă, lucru pe care l-am și făcut.

Am pornit pe jos prin vegetația de pe malul râului, iar la un moment dat, în depărtare am observat o mișcare. Împreună cu un alt coleg sosit la fața locului, agentul de poliție Hotea Radu, m-am apropiat pentru a verifica mai amănunțit și am constatat că era vorba despre bărbatul care corespundea semnalmentelor indicate. Împreună l-am imobilizat și am anunțat colegii. ”

Coincidență sau nu, sâmbătă a fost prima zi de muncă a colegei noastre, agent principal Pojar Dora în cadrul Compartimentului Urmăriri a Serviciului de Investigații Criminale Cluj”, precizează polițiștii.

Omor în Apahida! Un vietnamez și-a ucis un conațional

Comentarii Facebook