Cum a fost omorât de presă Răzvan Țărmure, milionarul clujean de la EuroTrend Grup

 

Omul de afaceri Răzvan Țărmure a fost ”omorât” de un ziar local din Cluj-Napoca, confundându-l cu fostul director al Clujana, Radu Țărmure, decedat joi seara, în cartierul Gheorgheni.

 

Reprezentanții EuroTrend Grup s-au isterizat în urma apariției acestei știri, mai ales că au început să curgă email -urile și să sune telefoanele. Răzvan Țărmure este în vacanță și nu a pățit nimic. 

 

Informatiile publicate de Ziua de Cluj nu au fost verificate anterior de catre jurnalistii responsabili, asa cum prevede deontologia profesionala, fapt care a creat o dezinformare grava si o confuzie majora in randul opiniei publice, colaboratorilor si partenerilor EuroTrend Grup, dezinformare datorata in exclusivitate publicatiei mai sus amintite.

 

Numarul coplesitor de telefoane si emailuri receptionate din partea partenerilor de afaceri, de la data publicarii news alert-ului eronat, precum si lipsa de promptitudine a cotidianului Ziua de Cluj in sensul publicarii unei erate si a unor scuze, ne obliga sa intervenim cu acest comunicat pentru dezmintirea stirii transmise.

 

Ne exprimam dezamagirea fata de actul jurnalistic al publicatiei Ziua de Cluj, ce a transmis un update cu informatiile corecte ulterior, doar in urma interventiei unui reprezentant al EuroTrend Grup pe langa conducerea ziarului. Totodata, pana la ora actuala, Ziua de Cluj nu si-a exprimat scuzele pentru gafa jurnalistilor responsabili”, precizează reprezentanții EuroTrend Grup.

 

EuroTrend Grup Imobiliar a fost fondat în 1994, iar în prezent grupul reuneşte patru firme care activează pe segmentele de piaţă: business si hospitality. EuroTrend Grup Imobiliar este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari prezenţi pe piaţa clujeană.

 

Răzvan Țărmure a construit hotelul Akantus din Cluj, afiliat ulterior lanțului Ramada. Averea lui este cifrată la câteva milioane de euro.

Comentarii Facebook