”Culmea electricității la Cluj, dar mai ales a nesimțirii!” - Prorector UBB Cluj nemulțumit că Electrica își încarcă mașina cu curentul plătit de clujeni


Prorectorul UBB Cluj, Ioan Bolovan, crede că Primăria Cluj-Napoca nu ar trebui să lase mașinile electrice ale companiei Electrica să se înracre gratuit, la punctele publice. 

CULMEA ELECTRICITĂȚII, DAR MAI ALES A NESIMȚIRII !!!

De ceva vreme tot vad la stația de incarcat masini electrice de pe str. C.I. Hossu aceasta masina de la Electrica. După ce ne jupoaie cum vor cu prețurile fiindcă în statul român se pare ca nu exista o instituție (sau nu se dorește) care să-i pună la punct, ne mai și pun să plătim din banii noștri, ai cetățenilor care ne plătim corect impozitele locale, consumul la mașinile lor. Atata de neputinciosi sunt cei de la Electrica ca nu si-au putut instala în ograda proprie o stație de incarcare si tot pe seama noastra, a celor multi, isi alimenteaza masinile. Primăria ar trebui sa interzică acestor gen de masini sa se incarce pe banii noștri ai contribuabililor !!! NU ESTE CORECT CE SE ÎNT MPLĂ!!!”, crede profesorul Ioan Bolovan. 

Comentarii Facebook