Vineri 7 Octombrie

Crosul BT va avea loc în 9 aprilie. Care sunt noutățile acestei ediții

 

Crosul BT va avea loc în 9 aprilie, de la ora 9.00, iar startul va fi dat de pe stadionul Cluj Arena.

 

Ediția din acest an se numeşte Alergarea după ZâmBT şi este destinată alergătorilor amatori şi profesionişti de toate vârstele. Crosul BT este una dintre probele evenimentului sportiv Maratonul Internațional Cluj, iar traseul care trebuie parcurs este de 5 km. Banca Transilvania se aşteaptă la un număr record de alergători. 

 

Înscrierea la Crosul BT este gratuită şi se realizează online, prin site-ul Crosul BT, până în 24 martie a.c. Participanții înscrişi online vor primi tricouri şi numere de concurs, care vor putea fi preluate de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în 7 aprilie, în intervalul orar 14.00 – 20.00 sau în 8 aprilie, între orele 11.00 şi 19.00.

 

Noutățile ediției 2017 sunt următoarele:

 

Alergătorii sunt încurajați să vină cu accesorii/costumații care să aducă bună dispoziție, pe care să le poarte în timpul alergării.

Susținătorii au ocazia să se implice în alergare pe traseul competiției, pe distanțe mici, purtând şi ei accesorii/costumații. 

Crosul BT are o nouă identitate de brand.

Concurs foto: persoanele pasionate de fotografie care surprind la Crosul BT cadre interesante sunt invitate să le posteze, menționând #CrosulBT2017, pe pagina oficială BT Facebook sau pe pagina proprie de Instagram, până în 10 aprilie a.c., inclusiv. Premiul va fi o invitație dublă la Untold 2017.

 

Pic2GO este aplicația cu ajutorul căreia participanții la Crosul BT pot avea fotografii cu aceştia, făcute în timpul competiției. Este necesar să fie accesat site-ul www.crosulbt.ro şi să fie introdus numărul de concurs, iar pozele, generate automat, pot fi distribuite ulterior pe propria pagină de Facebook. 

 

Povestea Crosului BT, cel mai longeviv eveniment sportiv marca Banca Transilvania, cu 17 ediții organizate în Cluj-Napoca, este prezentată pe Blogul BT.

 

Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială. 

Comentarii Facebook