Criza citostaticelor ia forme grave la Cluj! Emisiune EXPLOZIVĂ Știri de Cluj LIVE. Daca v-ati confruntat cu aceasta situatie, contactati-ne!


Citostaticele ieftine pentru copii nu mai sunt importate de statul român, iar familiile pacienților fac eforturi disperate pentru a le procura. Un medic de la Institutul de Oncologie din Cluj dezvăluie întreaga dramă.



Pentru că lipsesc de pe piață , aceste medicamente vitale în lupta cu cancerul sunt aduse de diverși binevoitori din străinătate, fără ca statul român să miște un deget.

Realizatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, va pune o serie de întrebări la care autoritățile trebuie să răspundă.

Invitați sunt Kertesz Orsi, reprezentant al Fundației Little People, care se ocupă de copiii diagnosticați cu cancer din toată țara, Emanuel Ungureanu, reprezentantul Asociatie pentru Solidaritate si  Empatie ”Claudia Safta”, organizație care acordă îngrijire și asistență copiilor cu suferinte cronice, dar şi Liviu Alexa, blogger.

 

Daca aveti in familie in micut care sufera de acesta maladie crunta si va confruntati cu lipsa citostaticelor  asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0744591162 sau pe adresa delia.carbune@stiridecluj.ro.


Comentarii Facebook