Credeti ca mai rezista gazonul de pe Cluj Arena? Sambata urmeaza un spectacol folcloric


Consiliul Judetean a anuntat ca sambata, 15 octombrie, va organiza un spectacol de muzica folclorica pe Cluj Arena, iar intrarea va fi libera.

Concertul va incepe la ora 14.00 si vor canta, intre altii: Mariana Morcan, Maria Marcu, Mihai Maris, Lucia Potra, Marius Ciprian Pop, Valeria Codorean si Traian Ilea, Cristian Pomohaci si Sava Negrean Brudascu.

De asemenea, nu vor lipsi nici ansamblurile folclorice: Clubul Vedetelor Cluj, Cununa Somesana din Floresti, Cununa Apusenilor din Gilau, Rapsodia Somesana a RATUC, Romanasul al UTC si Traditii, al USAMV.

Gazonul de pe Cluj Arena a dat semne de slabiciune la meciul dintre U Cluj si Kuban Krasnodar, de marti, 11 octombrie, de la ora 19.00. Un grup de muncitori a intrat pe teren la pauza pentru a reaseza la loc bazdele de gazon care s-au desprins. Suporterii U Cluj se tem ca dupa inca un astfel de eveniment, gazonul se va deteriora si mai mult.

 

Cel mai afectat a fost terenul din zona peluzei dinspre Somes, unde si arbitrul Cristian Balaj a batatorit si gazonul care a sarit din crampoanele jucatorilor.

 

Intre timp, insa, U Cluj nu are voie sa faca antrenamente oficiale pe stadion si chiar si la meciul cu rusii de la Kuban jucatorii s-au pregatit la baza Clujana.

 

Vezi si...

Arbitrul a "aranjat" cu piciorul gazonul sarit de pe Cluj Arena la meciul U Cluj - Kuban VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook