„Coșciugul” de pe Avram Iancu s-a pus stăpân pe trotuar! Un om era cât pe ce să fie nenorocit pe viață! - FOTO


„Spectaculosul” hotel coșciug de pe strada Avram Iancu, se întoarce în aplauzele ironice ale clujenilor cu o nouă gafă. Pentru lucrările, care continuă în ciuda nenumăratelor discuții pe această temă, a fost amplasat un paravan cu o lungime de 100 de metri, care „ocupă ilegal trotuarul”, forțând pietonii să circule pe pistele de bicicliști. 

COȘCIUGUL de pe Avram Iancu pune în primejdie pietonii și bicicliștii, deoarece ocupă ilegal trotuarul cu un paravan pe o lungime de peste 100 m.

Azi, am văzut o bunicuță cu o fetiță blocate să continue pe trotuar, fiind obligate să treacă pe pista de biciclete. Biciclistul venit din sens opus a reacționat cu întârziere și pentru a le feri a derapat pe șosea unde mașinile ce veneau pe ambele sensuri au frânat brusc pentru a evita catastrofa”, a relatat un clujean pe Facebook.

Autoritățile Locale sunt solicitate să amendeze constructorul și beneficiarul și să asigure retragerea paravanului de pe trotuar, pentru siguranța clujenilor:

Cerem Primarului și Șefului Poliției Locale:

-să amendeze imediat pe constructor și beneficiarul (aflat la închisoare); 

-să le trimită somația scrisă pentru a retrage imediat paravanul dincolo de trotuarul existent (cine le-a permis să pună paravanul pe trotuar?)”, cer clujenii.

„Coșciugul” se află la limita trotuarului

Până nu se va întâmpla un accident cu victime în care sa fie angajați pietoni, bicicliști, automobiliști. 

Toată răspunderea este a Primăriei, respectiv a celor 2 funcționari menționați mai sus.

Mai mult, să verifice faptul că hidoșenia construită exact la limita trotuarului, nu cumva depășește aprobarea de securitate a pietonilor și bicicliștilor în mod separat, precum și depășirea spațiului de la etajul 1 peste trotuar.

Incredibil ce ți se poate întâmpla într-un oraș mai ieri prosper și inteligent, scăpat acum de sub control în plin haos urbanistic, cu decidenți și organe de control ce nu-și fac datoria sau dorm pe ei”, a concluzionat clujeanul.

164903015_506428803681497_5238656106941556886_o.jpg

FOTO: Clujul Civic, Facebook


Comentarii Facebook