Corul Inocentilor a strans 3.500 de euro pentru tratamentul unor copii bolnavi

Omuletii prezentati pe bulevardul Eroilor au reusit sa ii sensibilizeze pe clujeni, care au donat 3.500 de euro pentru copiii bolnavi de la Gradinita malteza. Acum, inocentii s-au mutat la Iulius Mall.

 

Corul Inocentilor a fost prezentat pe pietonala Eroilor. "Putini au fost cei care au trecut indiferenti pe langa Corul inocentilor. Majoritatea s-au oprit, i-au privit si le-au inteles mesajul. Coristii au deschis sufletele si buzunarele trecatorilor, reusind sa stranga peste 3.500 de euro pentru copiii bolnavi de la Gradinita speciala Malteza. Cu aceasta suma toti cei care au donat au reusit sa asigure terapia timp de un an pentru doi copii cu dizabilitati neuromotorii severe, oferindu-le astfel sansa la o viata decenta, speranta de a merge intr-o zi la scoala", se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

 

Pentru ca mai sunt inca 21 de copii care au nevoie de ajutor, Corul Inocentilor nu a plecat din Cluj, ci s-a mutat la intrarea in Iulius Mall, unde ramane pana in 22 aprilie.

 

Corul Inocentilor va pleca de la Cluj in Germania. Corul Inocentilor este o expozitie caritabila realizata de artistul plastic Andrei Pandea-Antonescu si organizata de Teraplast si Ambient, in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, Serviciul de Ajutor Maltez in Romania si Iulius Mall. Scopul expozitiei este de a strange fonduri pentru copiii cu dizabilitati de la Gradinita speciala Malteza. Figurinele nu sunt de vanzare, ci doar expuse pentru a sensibiliza comunitatea cu privire la copiii bolnavi ai comunitatii, sustin organizatorii.

 

Citeste si...

Figurinele din ceramica au "ocupat" pietonala de pe Eroilor - VIDEO si FOTO

Vezi imagini de la expozitia "Corul Inocentilor" de pe Bulevardul Eroilor! - Galerie FOTO

Comentarii Facebook