Coreenii din Suwon vin la Cluj la Business Matchmaking Romano-Corean


O delegatie de oameni de afaceri din Suwon se va afla la Cluj-Napoca, luni, 21 mai, la cea de-a VIII-a editie a evenimentului de Business Matchmaking Romano-Coreean.

Cu aceasta ocazie, o delegatie de oameni de afaceri din orasul infratit Suwon, Coreea de Sud se va afla in municipiul nostru.


Delegatia, compusa din 7 persoane, reprezinta 4 companii coreene din domeniul artizanatului, opticii medicale, aparaturii pentru intretinere corporala si produselor de mobilier urban destinate locuri de joaca pentru copii, precum si din domeniul industriei de accesorii cosmetice. Delegatia este condusa de domnul Shin Yoon Bum, director general in cadrul Primariei Suwon.

In cadrul evenimentului, oamenii de afaceri coreeni vor avea o serie de intalniri cu potentiali parteneri-firme de profil, atat din municipiul nostru cat si din judetul Cluj si regiunea Transilvaniei.

Aceasta vizita se inscrie in seria de evenimente economice inceputa de catre cele doua municipalitati inca din anul 2007, cand, in urma unor vizite diplomatice reciproce, a fost hotarat de comun acord, acordarea unei mai mari importante schimburilor in domeniul afacerilor.

Comentarii Facebook