Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în Apuseni, întrebat ce CĂUTA studenta Aurelia Ion în avion

 

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit grav în accidetul aviatic de la Cluj, va fi externat de la Spitalul Clinic Județean Cluj.

 

Am spus totul despre zbor procurorilor. Nu pot să povestesc nimic din timpul zborului sau despre ce s-a întâmplat”, a spus Petrescu.

 

El a mărturisit că le mulțumește moților care i-au salvat pe răniți. 

 

Despre cele întâmplate după prăbușirea avionului, copilotul a spus că: ”Momentul încă este cald, îmi amintesc ce s-a întâmplat şi înainte şi după impact. După impact am avut un moment de inconştienţă. M-am trezit în lateral-stânga faţă în aeronavă, pe jos. Prima acţiune a fost să îmi evaluez starea de sănătate, am văzut că îmi pot mişca degetele de la picioare, dar având fracturi la picioare nu mi le puteam mişca. Braţele erau în regulă, m-am gândit să mă îndepărtez şi m-am târât prin zăpadă şi am reuşit să mă îndepărtez câţiva metri, fiindu-mi frică de o explozie a aeronavei”.

 

Copilotul a spus că și-a sunat prima dată tatăl, nereușind să sune la 112. 

 

El a vorbit și despre medicul Radu Zamfir, care l-a motivat și i-a dat sfaturi.

 

Întrebat de ce a fost luată studenta Aurelia Ion în avion, copilotul Petrescu a spus că nu știe și că nu a mai văzut-o niciodată în timpul zborurilor medicale pe care le-a efectuat.

 

Răzvan Petrescu va fi externat în 21 februarie și va fi dus de familie acasă, la Râmnicu Vâlcea.

Comentarii Facebook