Clujenii de la Transilvania 4 Africa au ajuns la finish! Au livrat echipamentele IT elevilor din Africa - FOTO

 

Cei șapte ardeleni din echipa Transilvania 4 Africa au ajuns la destinație, în cel mai mare raliu off-road pentru amatori din lume. 

 

Cursa lor a durat aproximativ doua saptamani și au avut aventuri din plin, până la destinație, în Banjul.

 

Echipa a parcurs mii de kilometri pentru a livra calculatoare și echipamente IT pentru circa 1000 de elevi de la o scoală dintr-o suburbie a orasului Banjul. Finalul cursei a fost cu emoții. ”Gps-ul imi arata ca mai avem 10 km… dar acesti 10 km s-au scurs foarte incet, cred ca au fost cei mai lungi 10 km din viata noastra.

 

Mai avem 200 metrii!!! Urmatoarea strada la dreapta si trebuie sa vedem Finish-ul!!! …si surpriza, facem la dreapta si nu ne asteapta nimeni, nu vedem nimic care sa aiba legatura cu raliul nostru, defapt am ajuns in parcarea unui hotel. Nu am gresit aprope deloc in atatea zile, am gasit aproape fiecare punct din itinerar, oare tocmai acum nu ne iese? Era clar ca nu puteam sa gresim fiindca si la motociclisti si la estonieni gps-ul indica la fel.

 

Am lasat hartile si calculatorul si am intrebat, repede am fost dirijati inapoi pe strada principala si de acolo la nici 100 metrii am observat MARELE FINISH!!!!”, au mai scris pe blog cei din expediție.

 

Am reusit sa aranjam o clasa cu calculatoare, domna director a fost foarte emotionata de gestul nostru. Abia acum am constientizat importanta actiunii noastre, am reusit sa aducem o foarte mare bucurie in viata acestor oameni”, mai scrie blogul expediției.

 

Echipa va reveni la Cluj în circa 7 zile. 

 

Comentarii Facebook