Sambata 31 Iulie

Copil dispărut în Florești - FOTO / UPDATE: A fost găsit decedat


Un copil dispărut în Florești este căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

L-ați vazut? 

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 mai a.c., în jurul orei 17.00, LĂCĂTUȘ DAVID ALEXANDRU, în vârstă de 2 ani, a ieșit din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit. 

Semnalmente minor: înălțime aproximativ 1 metru, ochii negri, părul șaten. 

În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi. 

Persoanele care pot furniza informații despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

În vederea depistării minorului, peste 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ISU și voluntari sunt angrenați in activitățile specifice de căutare.

Un echipaj cu o barcă de căutare salvare s-a deplasat în zona străzii Barbu Lăutaru, unde s-a alăturat forțelor prezente la fața locului pentru căutările băiețelului pierdut în cursul acestei după amieze.

-------------

UPDATE

Copilul nu a fost găsit.  Căutările s-au desfășurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri.

Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului.

Sâmbătă dimineața se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare.

Comentarii Facebook