Copiii dintr-o comună clujeană merg la școală cu ce pot: „Microbuzul școlar e defect. Păcat de comuna noastră, ne merităm soarta!”


De câteva zile, copiii din câteva sate ale comunei Poieni merg la școală cu ce pot. Microbuzul școlar este defect, iar Consiliul Județean le va asigura un microbuz electric tocmai în toamna anului viitor. 

Până atunci familiile din Bologa, Hodișu și Morlaca sunt lăsate să se descurce cum pot.

„De câteva zile, copiii de pe raza satelor Bologa, Hodișu și Morlaca, merg la școală cu ce pot, deoarece microbuzul școlar este defect! Oricum este un pericol pentru transportul elevilor.

Consiliul județean, îi comunică școlii faptul că acel microbuz electric o să ajungă undeva prin toamna anului următor! Până atunci ghinion, mergeți cu căruța, chiar dacă avem nevoie de 2 microbuze, ambele fiind într-o stare avansată de degradare, o să primim doar unul.

În antiteză, acum câteva săptămâni, se votează în consiliul local piste de biciclete de 180.000 euro pe kilometru, unii consilieri locali, respectiv primarul comunei considerând că sunt mai prioritare decât transportul elevilor, pistele fiind cireașa de pe tort.

Apropo, copii de la grădinița din Poieni, nu au nici acum funcțională centrala de aproape un an de când a fost instalată. Asta este...peste mai puțin de 1 an vor avea loc alegerile locale, oamenii fiind îndemnați să voteze pentru continuitate, unii votând chiar și pe 2 buletine de vot. Păcat de comuna noastră! Ne merităm soarta!”, a punctat consilierul local Adrian Morariu, pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook