Copiii clujeni au fost politisti de "Ziua Politiei Romane" FOTO

 

"Ziua Politiei Romane" este sarbatorita azi, 23 martie, la Cluj-Napoca in Piata Unirii. La sarbatoare s-au strans numerosi copii interesati de armele si demonstratiile voluntarilor.

"Astazi noi aniversam 199 de ani de la infiintarea Politiei Romane si pentru a fi alaturi de cetateni ne-am gandit sa venim in inima Clujului, unde oamenii sa fie alaturi de noi si noi alaturi de dumnealor. Le vom prezenta o parte din activitatile pe care politistii le efectueaza de zi cu zi pentru a prinde infractorii si pentru a documenta faptele acestora. Ma bucur pentru ca este foarte mult tineret, mai ales ca avem si voluntari tineri care au inteles ca prin munca noastra asiguram linistea publica", a spus inspectorul sef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar.

La evenimentul din Piata Unirii au participat numerosi copii, care au fost incantati de armele, masinile, demonstratiile si amprentele care le-au fost luate.

In centrul Clujului a fost prezent si comandantul Politiei Locale din Italia, Torino, Pierlorenzo Caranzano. Acesta a sosit la invitatia celor din Cluj: "Am venit aici la invitatia Politiei din Cluj. Sunt aici de ieri, cand s-a tinut un simpozion la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan", cu care am legaturi de ani de zile. Mi se pare un eveniment foarte important pentru ca tinerii trebuie sa fie informati de actiunile efectuate de politisti", a spus Pierlorenzo Caranzano.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook