Duminica 10 Decembrie

Copaci doborâți de vânt pe carosabil, în urma ruperii de nori din Cluj


Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic în județul Cluj, joi după-amiază. Pompierii au intervenit în mai multe zone pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil, în urma ruperii de nori.

În urma fenomenelor meteo din ultima oră, echipajele noastre desfășoară intervenții în mai multe locuri din județ. 

Pompierii de la Detașamentul Huedin au degajat un copac căzut pe carosabil pe DN1 E60, la ieșire din Huedin. De asemenea, s-au înregistrat mai mulți arbori căzuți între Someșu Cald și Mărișel, pe DJ 107. La fața locului intervine Punctul de Lucru Florești.

În paralel, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca se află în localitatea Măcicașu, comuna Chinteni, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.

În localitatea Livada, pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit pentru eliberarea carosabilului, după ce a căzut un acoperiș. Respectivul echipaj se va deplasa acum în Gherla, pe strada Dejului, unde s-a raportat un arbore căzut.

Nu în ultimul rând, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin pe DJ107R, între Făget și Ciurila, pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil.

Suntem sprijiniți de SVSU Gherla, care se va deplasa pe strada Alexandru Vlahuță din Gherla, la un acoperiș căzut”, transmite ISU Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook