Duminica 28 Aprilie

Viermi găsiți în mâncare la Școala de Poliție din Cluj-Napoca: ”Am fost acum la baie. Așa rău mi s-a făcut!” - FOTO EXCLUSIV


Elevii de la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi, 14 decembrie. 

S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, ne-a semnalat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca. Elevii nu au voie cu telefoanele mobile în cantină, dar unii mai reușesc să le strecoare. 

Aceasta a mai spus că mâncarea nu are un gust ciudat. ”Mâncarea se face la grămadă și nu se simte gustul diferit. Nu e ca la Academia de Poliție unde s-au găsit viermi și mâncarea avea un gust acru. La noi nu se simte nimic la gust nimic”, a mai precizat sursa citată.

Acesta a spus că dimineața primesc crenvurști în care sunt zgârciuri și oase tari, semn că se cumpără tot ceea ce e mai ieftin.

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării.

WhatsApp Image 2023-12-14 at 16.23.05.jpeg

O situație similară s-a înregistrat la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, în 16 noiembrie. Elevii au primit mâncare cu viermi de la cantină, susținea atunci Sindicatul Europol. Acest lucru se întâmplă în contextul în care marți, 14 noiembrie, zeci de studenți au ajuns la spital fiind diagnosticați preliminar cu toxiinfecție alimentară.

Sindicatul Europol anunță, pe Facebook, că după două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, în meniul din 16 noiembrie s-a descoperit existența larvelor, iar carnea pe care ar fi trebuit să o servească era alterată și mirosea înțepător.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.

În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător. Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile.

Echipajele de urgență au fost solicitate de studenți pentru a treia noapte la rând”, transmitea Sindicatul Europol.

Tinerii au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare.

7072b677acc0a9a5f366a75a4a8967ba.jpeg56e1825ab40ddcac52d2fe2dccd572ed.jpeg

Comentarii Facebook