Vineri 30 Septembrie

Controale pe străzile din Dej. Câte amenzi au dat oamenii legii


Polițiștii clujeni au desfășurat, marți, o serie de acțiuni pe raza municipiului Dej.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii de ordine publică, rutieri, de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, au acționat pe raza de competență pentru prevenirea accidentelor rutiere, prevenirea și combaterea cerșetoriei, pentru prevenirea infracțiunilor de furt, a faptelor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite”, potrivit IPJ Cluj.

Activitatea s-a desfășurat, cu precădere, pe strada Șomcutului, Avram Iancu, Dobrogeanu Gherea, 1 Mai, Crângului, zona centrală - Piața Bobâlna. Totodată, s-a acționat pe DJ 162 F - comuna Mica și DN 17 Cuzdrioara. 

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej - Posturile de Poliție Panticeu și Recea Cristur, împreună cu jandarmi, au acționat în zonele de interes operativ și pe sectoarele de drum judetean  DJ 109 A, DJ 108 B.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 95 de persoane, au fost controlate 78 de autovehicule și au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, 14 dintre acestea fiind aplicate pietonilor surprinși în timp ce traversau neregulamentar. De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere (dintre care 3 pentru neacordare de prioritate auto).


Comentarii Facebook