Controale la Cluj pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Câte amenzi au dat polițiștii


Polițiștii clujeni au desfășurat, zilele trecute, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca pentre limitarea răspândirii noului coronavirus.

În perioada 19-21 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat activităţi în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea săvârşirii infracţiunilor de orice fel, dar şi pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, în special în locurile sau locaţiile aglomerate”, anunță IPJ Cluj. 

Pentru abaterile de la normele impuse în perioada stării de alertă, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, totodată fiind avertizate verbale numeroase persoane cu privire la respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19. 

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost verificate peste 150 de societăţi comerciale, locaţii aglomerate, pieţe agroalimentare. 

Totodată, au fost verificate un număr de 83 de autoturisme. Abaterile privind normele de circulaţie pe drumurile publice au impus aplicarea a 33 de sancţiuni contravenţionale. 

Pentru nerespecatarea normelor de convieţuire socială au fost fost aplicate 44 de sancţiuni, conform Legii 61/1991R. 

Acţiunile sau desfăşurat în colaborare cu jandarmii clujeni şi poliţişii locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. 


Comentarii Facebook