Duminica 29 Ianuarie

Razie în trafic la Cluj-Napoca. Câți vitezomani au fost amendați


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale in trafic, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În acest weekend, în perioada 19-20 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză sau se află sub influența băuturilor alcoolice, pe raza muncipiului Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate pentru abaterile de la regimul rutier – 48, dintre care 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, la data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au depistat un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe strada strada Traian Vuia, din municipiul Cluj Napoca.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a reieşit o alcolemie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolul sau a altor substante, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook