Duminica 11 Aprilie

Controale de amploare pentru verificarea respectării măsurilor împotriva COVID-19. Sute de clujeni au fost amendați într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de marți, o serie de controale pentru a verifica măsurile impuse de starea de alertă.

În cursul zilei de ieri, peste 580 de efective au acționat pe raza județului Cluj în scopul verificării respectării măsurilor și interdicțiilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19”, informează IPJ Cluj. 

În cadrul acțiunii desfășurate, o importanță sporită s-a acordat zonelor aglomerate, centrelor și societăților comerciale, precum și mijloacelor de transport persoane.

Astfel, sub autoritatea instituției prefectului, echipele mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, au legitimat 2.021 de persoane.

Totodată, au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale și peste 390 de mijloace de transport persoane.

Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 a impus aplicarea unui număr de 224 de sancțiuni contravenționale, 215 dintre acestea fiind generate de nerespectarea prevederilor ce reglementează portul măștii de protecție.


Comentarii Facebook