Miercuri 24 Aprilie

Controale de amploare pe Bulevardul Muncii. Câte amenzi au aplicat polițiștii în câteva ore


Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă.

”La data de 7 februarie a.c., în intervalul orar 09.00 – 12.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca în colaborare cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca şi poliţişti din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială, respectiv pe Bulevardul Muncii”, informează IPJ Cluj.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 41 de persoane şi au fost verificate 10 vehicule. Neregulile constatate de către poliţişti au condus la aplicarea a 18 sancţiuni contravenţionale, 6 pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare iar celelalte pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, abateri de la legislaţia privind regimul domicilierii şi evidenţa persoanei dar şi a altor legi în vigoare. De asemenea au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier. Au mai fost puse în aplicare 3 mandate de aducere privind persoane căutate în vederea audierii în mai multe cauze penale.


Comentarii Facebook