Marti 21 Ianuarie

Controale de amploare la Gherla. Câte infracțiuni au descoperit oamenii legii


Polițiștii clujeni au desfășurat, duminică, o serie de controale de amploare în trafic la Gherla.

La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Gherla au organizat şi acţionat pe raza de competenţă în vederea reducerii riscului rutier şi impunerea unui comportament de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier”, anunță Poliția Cluj.

Activităţile desfăşurate şi abaterile constatate, au impus aplicarea a 29 de sancţiuni contravenţionale, 23 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 11 permise de conducere, 10 pentru depăşirea limitei legale de viteză iar 1 pentru conducere sub influenţa alcoolului. A fost retras şi un certificat de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Gherla au acţionat pe linia menţinerii unui climat de siguranţă publică. Au fost vizate pieţele agroalimentare, supermarket-urile şi zona lăcaşelor de cult. Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 35 de persoane şi verificarea a 15 vehicule.  Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice un număr de 16 sancţiuni contravenţionale, 14 dintre acestea pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii Facebook