Marti 1 Decembrie

Controale de amploare în tot Clujul, pentru a preveni răspândirea COVID-19. Câte amenzi s-au dat


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de miercuri, o serie de controale de amploare pe raza județului pentru a verifica respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, la data de 7 octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au continuat activităţile pentru preverirea răspândirii COVID-19, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Venterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj”, anunță Poliția Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate în sistem integrat, peste 490 de forţe au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, pieţe şi mijloace de transport în comun.

Spre exemplu, în municipiul Cluj-Napoca, activităţile desfăşurate în sistem integrat, în intervalul orar 16.00 – 21.30, în zonele aglomerate, au impus aplicarea unui număr de 10 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, conform Legii 55/2020.

În acest interval orar, efectivele angrenate au controlat peste 40 de mijloace de transport în comun.

Totodată au fost verificaţi 32 de agenţi economici. 

În municipiul Câmpia Turzii, acţiunile de verificare a respectării măsurilor instituite în contextul stării de alertă, în intervalul orar 09.00 – 12.00, au impus  aplicarea a 8 sancţiuni contravenţionale, persoanelor care nu au respectat reglementările privind obligativitatea purtării măştii de protecţie, conform Legii 55/2020. 

.

Comentarii Facebook