Haos în traficul clujean! Boc amenință firma Diferit: Dacă întârzie, în vecii vecilor nu mai lucrează la Cluj


Firma Diferit, renumită pentru contractele adjudecate pe bandă rulantă la Cluj, lucrează în centrul Clujului, iar traficul este dat peste cap. 

Termenul contractual este de 30 noiembrie. Firma știe că nu are nicio acceptare a prelungirii, față de acest termen, pe toate străzile. Emil Isac este aproape gata, acum s-a frezat Petru Maior și partea dinspre Republicii, pentru ca apoi să se ridice capacele și să se toarne asfaltul. Ei știu că trebuie să termine.

În Blaga (n.red. Piața Lucian Blaga) se lucrează ritmic. Trebuie clujenii să știe că nu e o simplă lucrare de asfaltare. Dincolo de pavarea cu granit, de plantarea de pomi, aici sunt lucrări integrate care presupun mai multe rețele: de canalizare, gaz, cabluri subterane. Toți lucrează pe zi, pentru că apoi nu se mai sapă a doua zi să înlocuiești conducta de gaz și cea cu cabluri în subteran. Sunt mai multe șantiere în șantier și este nevoie de mai multe etape. Termenul este 30 noiembrie, pentru tot ceea ce înseamnă Piața Lucian Blaga, strada Napoca, Petru Maior, Emil Isac, toate aceste lucrări.

Firma începe să bată din pinteni că ar vrea prelungire, că e Covid încolo și Covid încoace, dar nici vorbă de Covid, pentru că au un termen contractual asumat, după care dacă nu vor finaliza vor lua penalizările respective și vor primi o recomandare să nu mai caute la licitații în Cluj-Napoca, în viitor. Asta voi face cu toate firmele care ies din termen. Le voi afișa pe un portal public de la Primărie, firme din cauza cărora nu se realizează la timp lucrările. Cum e cazul la locuințele sociale de pe Ghimeș. 

Nu numai că va ști publicul dar nu vor mai participa la licitații în Cluj-Napoca. Dacă vii la Cluj la licitații, trebuie să știi că îți faci datoria. Nu ți-ai făcut datoria, nu mai cauți în vecii vecilor aici”, a explicat Emil Boc, la Napoca FM.

121111990_2341424089315410_6054084926408328977_o.jpg

Strada Moților este blocată, Clinicilor la fel! De pe Calea Mănăștur e coadă!! Foto: Cosmin Muresan

Comentarii Facebook