Controale, cu mascații, în Baciu. Câte infracțiuni au depistat polițiștii clujeni



Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare a ordinii şi liniştii publice şi de prevenire a faptelor antisociale.

La data de 7 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au organizat şi desfăşurat, pe raza de competenţă teritorială a secţiei, o acţiune de asigurare şi menţinere a ordinii publice, dar şi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale. Acţiunea a fost sprijinită de poliţişti criminalişti şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj”, informează IPJ Cluj.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea şi verificarea a 61 de persoane. De asemenea, au fost controlate 45 de autovehicule. Încălcările legislaţiei în vigoare au impus aplicarea a 11 sancţiuni contravenţionale, 8 dintre acestea pentru încălcarea regimului rutier. Au fost reţinute 2 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 1 certificat de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

De asemenea, au fost ridicate în vederea stabilirii provenienței un număr de 32 de biciclete de diverse mărci și dimensiuni, dar și unelte electrice, care erau transportate cu autovehicule și pentru care conducătorii auto nu au putut prezenta documente de proveniența.

Comentarii Facebook